Прашања?   моб. 071 315 039   milekostov@t.mk

drugo

БРЗИ ЦЕЛИ

Семинар Брзи Цели Како да ги оствариш твоите ЦЕЛИ СЕКОГАШ! Методите што ќе ти ги откријам, ги стекнав од трудовите на нивните пронаоѓачи. Тие се плод на 33 години истражувања и проверка во пракса. Што ќе научиш тука: –           Зошто не сме 100% успешни? –           Единствената причина

Повеќе »»

УСЛУГИ

Преведувачки услуги од англиски на македонски јазик Copywriting – содржини за Вашето продажно писмо, реклама, веб страна или друга форма на комуникација со цел постигнување на продажба, обезбедување средства или промоција. Свесни сте дека бизнис картичка, каталог и оглас повеќе не се доволни за успешен маркетинг на

Повеќе »»

ЗА АВТОРОТ

Миле Костов е претприемач, писател, пчелар и тренер на системот за остварување цели – Quick Goals. Истражувајќи за романите од серијалот Мисија, влегува во низа авантуристички потфати: стапува во контакт со тајни организации и трага по окултни текстови, запознава мистици и спиритуални учители. Дел од овие доживувања

Повеќе »»