Прашања?   моб. 071 315 039   milekostov@t.mk

ЗА АВТОРОТ

Миле Костов е претприемач, писател, пчелар и тренер на системот за остварување цели – Quick Goals.

Истражувајќи за романите од серијалот Мисија, влегува во низа авантуристички потфати: стапува во контакт со тајни организации и трага по окултни текстови, запознава мистици и спиритуални учители. Дел од овие доживувања се пренесени во неговите романи.

Она што го промовира во книгите го употребува и во животот: компанијата ММ Интернејшнл чиј косопственик е, постигнува успеси на меѓународните пазари.

Моментално работи на книгата ДЕМИСТИФИЦИРАНА МАГИЈА или Како да ги оствариш твоите ЦЕЛИ СЕКОГАШ!

Нарачај книга со потпис од авторот